Razer va face un Toaster? - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

duminică, 5 mai 2019

Razer va face un Toaster?

   Razer, compania americana ce produce produse destinate Gaming-ului, va crea un prajitor de paine. Desi zvonurile circula demult in media, compania a anuntat official lansarea produsului.
   Desi pare o gluma, fanii inca din 2013 au cerut un toaster pe un grup de Facebook. Prin proiectul BreadWinner, a fost adoptat un design al produsului, cu logo-ul Razer luminat cu LED-uri.
Cum a aparut proiectul
   Un fan Razer, Mark Withers creat un grup de Facebook in anul 2013 prin care ii solicita CEO-ului companiei (Min-Liang Tan) inventarea unui prajitor de paine. Tan a spus ca va face un toaster doar daca grupul de Facebook atinge 1M de like-uri.
   Grupul inca nu a atins milionul de like-uri, dar in prezent a atins peste 45.000. Alti 12 fani s-au tatuat pentru produs. Tan a declarat ca grupul a castigat. Incurand compania va incepe crearea prajitorului de paine.
   Toaster-ul va fi lansat peste foarte mult timp, insa macar stim ca compania lucreaza la noul sau produs, ba chiar mai mult, ne-au aratat si poze cu noul proiect.

Daca detineti si alte informatii despre lansarea Toaster-ului Razer, va rogam sa ne contactati sau puteti scrie in comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu