A fost anunțat Ghost Recon Breakpoint - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

vineri, 10 mai 2019

A fost anunțat Ghost Recon Breakpoint

   Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint este un joc tactical shooter de acțiune și aventură open-world dezvoltat și publicat de Ubisoft pentru Windows, PS4 și Xbox One. Este al unsprezecelea joc din franciza Tom Clancy's Ghost Recon. Data de lansare a fost anunțată, este vorba de 4 Octombrie 2019.
   Acțiunea se desfășoară pe o insulă misterioasă, cu o grămadă de locații speciale ca vulcanul și pădurile tropicale. Jucătorul dispune de tot felul dispozitive futuristice cum ar fi dronele militare. Mașinile de război nu lipsesc nici din acest joc, la fel și elicopterele și tancurile. Vom dispune de arme de toate tipurile , de la rocket launcher - la pistol sau arc.
   Gameplay-ul este creat din colaborarea a 4 jucători co-op. Există mai multe clase din care jucătorul poate alege și pot schimba chiar în timpul jocului. Breakpoint va avea și alemente survival, iar loot-ul poate fi găsit pe întreaga hartă. Jocul aduce și un alt sistem prin care te poți camufla folosind noroiul sau obiectele din mediul ambiant. Rănile din fiecare parte a corpului acum chiar afectează gameplay-ul jucătorului, având cosencințe la alergat, tras cu arma și așa mai departe. Titlul va deține și un mod PVP.
   Rolul cheie din joc este jucat de Jon Bernthal, celebrul actor din The Punisher și The Walking Dead și caracterul care a fost adăugat cu puțin timp în urma în Ghost Recon Wildlands. Acesta joacă rolul lui D. Walker.


Dacă dețineți și alte informații despre lansarea Ghost Recon Breakpoint, vă rugăm să ne contactați sau puteți scrie în comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu