Streaming video pe Discord - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

marți, 13 august 2019

Streaming video pe Discord

   Cel mai popular serviciu de chat intre gameri își mărește orizontul, iar de data aceasta se focusează pe componenta de streaming. Aceasta va fi lansată la data de 15 August pe aplicația deja existentă sub numele de Go Live.

Go Live nu va înlocui platformele tradiționale de streaming cum ar fi Youtube, Twitch, Mixer sau altele. Această funcție se limitează la maxim 10 spectatori, din cauza lățimii de bandă. 

Persoanele abonate la Discord Nitro vor avea opțiunea de a mări calitatea streaming-ului. Componenta nu deține suport pentru webcam. Potrivit informațiilor împărtășite de Discord, mai mulți utilizatori pot face stream pe același canal de voce, în același timp.

Funcția va fi compatibila momentan doar pentru Windows, însă utilizatorii de Linux sau Mac vor putea viziona evenimentele live direct din Browser. Discord promite că deținătorii de telefoane mobile nu vor fi neglijați, deoarece Go Live va fi lansat și pe Android și IOS mai târziu.

Go Live este un sistem bine venit pentru utilizatorii care vor să-și împărtășească gameplay-ul cu prietenii, iar platforma pare să se dezvolte în direcția potrivita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu