YouTube Originals - Ce este si cât costă? - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

luni, 6 mai 2019

YouTube Originals - Ce este si cât costă?


   Youtube Originals este un proiect fondat și finanțat de Google, al cărui scop este de a crea conținut original Google. Motivul inițiativei a fost și contribuirea la proiectul Google TV prin aceste titluri. Dar ce este de fapt Youtube Originals? Este o platforma de streaming contra cost a filmelor și serialelor, ca Netflix și HBO, doar ca la un nivel mai mic.
   Proiectul nu a avut succes, datorita conținutului de slabă calitate. Acum este pe "fundul gropii", însă incurând acesta va primi o actualizare foarte importantă. Mai exact, unele seriale de pe Youtube Premium vor fi disponibile gratis pe Youtube Originals, precum Cobra Kai, Lazer Team. Acestea vor putea fi vizionate cu reclame. Desigur, platforma va avea și conținut contra plată, însă mișcarea Google este una benefica pentru viitorul Youtube Originals.
Ce caracteristici va avea noua actualizare?
  • Emisiunile vor fi disponibile gratuit doar pentru o perioada scurta de timp. Acestea pot reveni oricând ca conținut plătit.
  • Pentru a viziona emisiunile, vei avea reclame, la fel ca la majoritatea videoclipurilor pe Youtube.
Este disponibil Youtube Originals în România?
  Youtube Originals este disponibil în 57 de tari momentan. România și Republica Moldova nu fac parte din listă, însă platforma se va extinde incurând în mai multe state odată ce devine mai populară. Pana atunci, poate fi folosit un VPN gratuit în browser sau unul plătit.
Cat costă Youtube Originals?
  Datorita actualizării care va fi lansate, multe emisiuni vor fi disponibile gratis, însă platforma va deține și conținut contra plată.


Puteți accesa Youtube Original dând click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu