Windows Lite - Sistemul de operare perfect? - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

sâmbătă, 4 mai 2019

Windows Lite - Sistemul de operare perfect?

    Windows Lite, o versiune mai simpla a sistemului de operare Windows 10 de la Microsoft, este conceput pentru a functiona si a oferi performante inalte pe dispozitivele cu un consum redus si cu un hardware mai slab.
   Inca din 2018, Microsoft lucra la o versiune simplificata a Windows-ului numita Polaris, care putea rula pe tableta, desktop si laptop.
   Ideea Microsoft-ului de a construi un sistem pentru dispozitivele mai putin performante a plecat de la faptul ca Google a creat un sistem de operare pentru chromebook-uri numit ChromeOS, optimizat special pentru acestea, care oferea performante inalte. Pentru a-si extinde piata, Microsoft a luat hotararea de a aduce un sistem de operare special conceput pentru utilizatorii cu un buget mai redus.
   Cat va costa Windows Lite
Pretul sistemului de operare nu a fost anuntat inca, insa cel mai probabil nu va fi un produs separat, ci deja instalat in dispozitive.
Cand va fi lansat Windows Lite
In mod normal, prezentarea noului sistem ar fi trebuit sa aiba loc la conferinta Microsoft Build 2019, care are loc în perioada 6 mai - 8 mai în Seattle, Washington, insa Tom Warren, a declarat pe Twitter ca acesta nu va fi publicat la eveniment, ci altadata, cand va fi terminat. Putem estima ca Windows Lite va fi lansat la sfarsitul anului 2019 sau chiar in 2020 la un alt eveniment Microsoft.
De ce se numeste Windows Lite
La moment, majoritatea oamenilor numesc acest sistem de operare Windows Lite, insa acesta s-ar putea sa nu fie numele final. Primele concepte ale sistemului se numeau Polaris si Santorini.

Daca detineti si alte informatii despre lansarea Windows Lite, va rog sa ne contactati sau puteti scrie in comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu