The Last of Us 2 - Cand va fi lansat? - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

sâmbătă, 4 mai 2019

The Last of Us 2 - Cand va fi lansat?

    The Last of Us (2013) este unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata. Nu este nici o surpriza ca The Last of Us: Part II este unul dintre cele mai anticipate jocuri. The Last of Us 2 fost anuntat in timpul conferintei PlayStation Eperience din 2016 printr-un teaser. Cel de-al doilea teaser a fost prezentat in 2017 la Paris Games Week. Trailer-ul official al jocului a fost lansat la E3 2018, cu o scena de cinematic si una de Gameplay.
   The Last of Us 2 este un joc post-apocaliptic,de actiune si aventura dezvoltat de Naughty Dog si publicat de Sony Interactive Entertainment doar pentru PlayStation 4. Jocul a fost in dezvoltare din 2014.
   The Last of Us 2 are loc la 5 ani dupa primul, fiind la o distanta de 20 de ani de la epidemie. Ca jucator, prieiei controlul lui Ellie, care are varsta de 19 ani ,impreuna cu Joel, care are de acum peste 50 de ani. Aceste caractere locuiesc intr-o comunitate din Jackson County, care intra in conflict cu un cult misterios.
   Personajele Joel si Ellie  sunt jucate de Troy Baker și Ashley Johnson.Povestea este scrisă de Neil Druckmann și Halley Gross. Noile personaje sunt Yara (jucata de Victoria Grace), Emily (jucata Emily Swallow), Lev (jucat de Ian Alexander) si altii.Laura Bailey este si ea in joc si produce,de asemenea, captura miscarilor.
   The Last of Us 2 va detine si componenta Multiplayer.
Cand va fi lansat The Last of Us 2
   Nu exista nici o data de lansare exacta pentru cel de-al doilea joc, dar pe 31 Martie, a fost publicata o imagine pe Reddit care reprezinta componenta jocului intr-o lista "Coming Soon" de pe PlayStation Store, ceea ce sugereaza ca jocul va fi lansat in acest an. 
Directorul jocului a publicat pe Twitter o poza ce confirma ca studioul a terminat de capturat toate scenele, ceea ce inseamna ca jocul este pe terminate.
   La sfarsitul lunii februarie, comerciantul de jocuri LawGamers a publicat o imagine ce arata ca jocul va fi lansat in Octombrie 2019.
De vreme ce Sony nu are alte exclusivitati programate pentru 2019, luna OCTOMBRIE este data favorabila pentru lansarea The Last of Us 2.
Daca detineti si alte informatii despre lansarea The Last of Us 2, va rog sa ma contactati sau puteti scrie in comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu