Minecraft rulează în Browser? - FoundIT - Fii la curent (Gaming,Tech,Soft)

Breaking

miercuri, 8 mai 2019

Minecraft rulează în Browser?

   Minecraft a fost și încă este unul dintre cele mai polulare jocuri din lume. Încă de la lansare, jocul a avut un succes enorm, datorită graficii simpliste, gameplay-ului distractiv și componentei multiplayer diversificate. Lumea cuburilor a fost în posesia Mojang-ului mai întâi, iar acum Microsoft deține toate drepturile asupra titlului.
   Minecraft este la cea de-a zecea aniversare, iar pentru a sărbători asta, dezvoltatorii au lansat versiunea originală a jocului pe Browser. Minecraft Classic este o aventură retro pe care o puteți reda în orice Browser (Chrome, Mozilla etc) fără a instala nimic. Jocul conține prima versiune, cea lansata în 2009
   Odată intrați în lume, aveți la dispoziție 32 de blocuri cu care puteți construi. Grafica este una de domeniul trecutului, iar interfața poate fi una neplăcută pentru unii jucători.
De ce ar trebui sa încerci această versiune de Minecraft?
  Nostalgia este cea care vă atrage de acest joc. În anii 2014-2015, Minecraft era la apogeul său, iar multi au crescut cu acest joc. Titlul a făcut parte din viața multor oameni și va rămâne mereu în inima Gamerilor adevărați. Au fost niște zile bune...
Deoarece această versiune merge pe absolut orice Browser modern, puteți juca pe un număr mare de dispozitive + va puteți invita prietenii sa joace alături de voi.
Puteți accesa Minecraft Classic dând click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu